Diskuse

Kočičí značka voní, hlásá, informuje

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^Právě jsem dala odkaz na Váš blog na facebookový příspěvek - dotaz na kočičí značkování. Je to skvěle načasované. ;-D

0 0
možnosti
Foto

:-)Kocour mi dnes skočil do ledničky- no chápeš to?;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

R^Tohle bych dal jako povinnou četbu všem dvounožcům, kteří mají tu výsadu, že jim nějaká kočka dovolila, aby jí sloužili.:-)

5 0
možnosti

u nas znackuje vevnitr snad jen ten nejumazlenejsi Rarach, ale za to vydatne a kdyby to tak fungovalo, rekla bych, ze znaci za celou nasi kocici populaci. hlavou osmudli vsecky rohy, jedno, jestli je to roh zdi, stolu, gauce, komody nebo kuchynske linky. pak nasleduje zuchnuti u gauce, decentni lizana hygiena a rozplacnuti se se zaprenyma nozkama opet do gauce... druhy cerny, Certik, zase velmi rad uzme psuv kousaci uzel a poperese s nim, pootira si ho o hlavicku a pomasiruje prednima packama... snad jediny Capo to tolik neproziva, ten se spis parkrat otre o psa. nevim, zda to ma co do cineni s nejakou hierarchii uvnitr nasi kocouri rodinky - Capo obvykle vyckava i s jidlem a dava snad ve vsem prednost cernokneznikum. obecne je to ale docela v pohode ted, po kastraci uz zadne amoniakove znacky nejsou. diky za to. ve fazi rane dospelosti to u nas vonelo jak v kocicim raji a stalo nas to dvoje matrace :)

1 0
možnosti
Foto

Chacha! Máte super kocoury! ;-D To otírání o psa je výraz přátelství, říká se tomu allorubbing. Krásný den a moc díky za super komentář! R^R^ Zdravím macouny i pesánka! :-)

0 0
možnosti

Pro mě neexistuje nudnější a protivnější činnost než je luxování. Takže když při prvním spuštění vysavače kocour zalezl za stěnu a odmítal vylézt ještě dlouho poté, tak se nutnost vysávání u nás omezila na nezbytné minimum. Já ho prostě miluju ;-D

3 0
možnosti
Foto

Dokonalé. Kocour nosičem rodinného štěstí! ;-D Zdravím kocoura! R^R^V

0 0
možnosti