Diskuse

Oholená kočka aneb na pláž jedině s pneumatikou!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To, že ti kteří nejsou "krásní" (v obecném povědomí modelek a metrosexuálů), nepatří do "většinové" společnosti se razilo už v minulosti a dnes (byť z trochu jiného podledu) to bohužel pokračuje i v době, která by měla být otevřenější, tolerantnější, apod.

Ale zpět ke kočkám, upravit takovýmto způsobem (sestřihem) kočku mi přijde minimálně "ujeté" a je to stejně zvrhlé jako když se např. v Americe čičinám vytrhávají drápky, u nás v Evropě je naštěstí tento zásah snad ještě stále zakázaný.

On už samotný pohled na krásu může být různý. Máme čtyři kočky a ta poslední si nás našla před měsícem sama. Původně venkovní kočka (podle veterináře stará 10 - 20 let), už měla tak velký zánět dásní (pusinku a jazyk plnou hnisu), že mohla sotva pozřít něco k snědku. Čistit srst si samozřejmě nemohla vůbec (měla uvolněné zoubky a tak jí každý pohyb jazykem ven z tlamičky způsoboval bolest) a dovedete si představit jak tedy vypadala (samozřejmě také zrovna dvakrát nevoněla). Po nějaké "příhodě" (kolizy s autem, nebo zlým člověkem) má také zdeformované pravé ouško a vůbec celkově je to taková drobnější kočička (pravděpodobně vyrůstala a prožila celý život na ulici). Dnes je to naše nejmazlivější micka a i když o většinu zoubků při pozdějším stomatologickém zákroku přišla (protože nemá přední zoubky tak jí špička jazyku kouká ven) a baští tak větsinou jenom paštičky, nic jí to neubírá na kráse - její oči svítí jako dva korálky:-)

1 0
možnosti

J19a35r87a 47R38a25n29k

16. 5. 2015 20:45

To je napad!R^ Mam cerne monstrum 16 poundu, dlouhosrsty a vytrhava/vylizava si veskere chlupy na brisku, ma ho krasne bile, jako mimino, ted zacal i na zadnich nohach, vypada jako pudl, asi ho necham oholit, az na hlavu, tu ma jako lev;-)

0 0
možnosti
Foto

Puvodne jsem si myslel, že to je o oholených dívkách.

0 0
možnosti

No, oholit kočku, to chce asi hodně síly? Neumim si to představit jinak, než že ji nejak uspí, pro mě je to týrání. Nasi kocouri si nechteji nechat ani vyčistit usi a vyndat klíště, natoz holeni,bože chudinky l....

2 0
možnosti
Foto

.. a naše kočka má nahatou prdelku po té, co se chtěla naučit létat.. a stejně je nejkrásnější a nejmilovanější - a hlavně živá.. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Proboha! Jak k tomu došlo?8-o "Havrane, půjč mi křídla!" "Spadla jsi z višně, Koule?" "Néé, z topolu... Když existují tažní ptáci a tažní voli, proč nemohou existovat také tažné kočky?" ;-D

0 0
možnosti

karma za spoludiskutery z FB :) nasi hunati kockouri si dneska spokojene posmakli na rybich mistickach z Ceske kocky a nejakou pneu neresi ani na svych napapanych briskach ani na briskach svych lidskych mamy a taty. a uz vubec ne u psiho brachy :)

1 0
možnosti
Foto

Moc díky!! Zdravíme kocóry! :-)R^R^R^R^

0 0
možnosti