Kočka uděluje červenou kartu

Dovolte, abych projevila hluboký nesouhlas. Nesouhlas se týká jednoho transparentního výstupu na dnešní karetní demonstraci v Praze. O verbalizaci hlubokého nesouhlasu mě požádala Kočka, která je velice znepokojená událostmi posledních týdnů. Konzultovala jsem téma s Kocourem i se zahradními kočkami a rozladění je všeobecné. Dovolte mi proto tlumočit podrážděné stanovisko chlupatých spoluobčanů.

České a moravské kočky by se tímto chtěly razantně a jednoznačně vymezit proti matení veřejnosti a neodbornému nakládání s terminologií. Považují jedince svého druhu za důstojné a inteligentní bytosti, které odmítají být diskriminovány a veřejně haněny.

Není divu, že národ pejskařů mlčí. Celá staletí trvající, a nedostatky v české legislativě demonstrovaná, diskriminace koček ze strany psů a jejich přívrženců je alarmující. Kočky ze své nestádní a nesmečkové povahy odmítají vyjít do ulic jako jeden kot, ale i přesto se tímto chtějí jednotně vymezit proti veřejnému hanobení kočičí rasy.  

My, kočky, odmítáme být spojovány s člověkem, který zachází tak neomaleně a vulgárně se slovem „pussy“, s nímž se radostně ztotožňujeme již od 16. století. Doufaly jsme, že po nechutném vystoupení hlavy státu bude všem tak strašně trapně, že budou chtít na faux pas v rádiu zapomenout. Ale překvapivě se tak nestalo. A kočky jsou dále haněny!

A proto chceme dát jasně najevo, že odmítáme jakékoliv další spojování s tím slonem v porcelánu, který si nevidí do úst. S dvounožcem, který ve své nabubřelosti přestává chápat souvislosti a kudy chodí tudy škodí. Souhlasíme s podstatou dnešní karetní akce v Praze, ale jednoznačně odmítáme být nadále veřejně vláčeny bahnem oficiálních vulgarit! Vymezujeme se proti vytváření jakýchkoliv souvislostí mezi kočkami a hradním jazykozmetcem! Proto zásadně odmítáme, aby byl nadále označován za PUSSYDENTA!

Autor: Petra Žallmannová | pondělí 17.11.2014 18:15 | karma článku: 30,72 | přečteno: 2238x
  • Další články autora

Petra Žallmannová

Psí lázně

12.3.2015 v 20:12 | Karma: 31,60

Petra Žallmannová

Mazlením k bohatství

21.2.2015 v 12:00 | Karma: 33,66

Petra Žallmannová

Kočka mi zalehne dítě!

23.1.2015 v 18:45 | Karma: 35,68